Pokračujeme z lásky ku kvásku
Ubehli už 2 roky, čo vyšla moja prvá kniha Kvások Zázrak z vody a múky. Za ten čas mi od mnohých z vás prišlo veľa správ o tom, ako sa vám s knihou dobre pečie. Žiadali ste ma o ďalšie recepty – a tak vznikla táto kniha. Snažila som sa ju napísať takým spôsobom, aby si v nej našiel to svoje jednak ten, kto s kváskom ešte len začína, ako aj ten, kto kváskuje už dlhšie. V knihe sú zosumarizované základné informácie o múkach, cukroch a tukoch. Samozrejme, nesmie chýbať zloženie kvásku s lepkom aj bez lepku. Nájdete tu i dôležité pravidlá, ktoré sa oplatí dodržať, aby ste dokázali upiecť fantastický chlieb.
V knihe nájdete…
… 25 nových receptov (s lepkom aj bez lepku)
… informácie o lievito madre a ako si ho založiť
… informácie o fermentovanej vode a ako si z tejto vody založiť kvások
Záverečné strany knihy poskytujú priestor pre vaše poznámky a ďalšie recepty. Verím, že sa vám s mojou knihou Kvások bude opäť dobre piecť.
ISBN 978-80-8111-562-2
EAN 9788081115622
164 str.
F 160×200