Zdravá výživa a zdravé pečenie sú súčasťou moderného životného štýlu.
V druhej knihe známej blogerky a popularizátorky pečenia z kvásku, Lenky Mančíkovej, sa dozviete, ako zdravo sladiť a ktoré suroviny je vhodné použiť na nutrične bohatšie pečenie.
Kniha pre milovníkov sladkého ponúka recepty, ktorých základom sú kvalitné, na živiny bohaté suroviny, prírodné sladidlá, ako aj zdravé a šetrne používané tuky. Medzi nimi nájdete alternatívy pre celiatikov a vegánov. Zistíte, že zdravé pečenie je jednoduché, rýchle, a navyše výborne chutí
V knihe nájdete:
- užitočné informácie o zdravých sladidlách, tukoch a múkach
- praktické rady pri pečení s lepkom aj bez lepku a návod, ako upiecť ten najlepší cheesecake
- 33 receptov na pečené i nepečené sladké dobroty, z toho až 20 bez lepku
ISBN 978-80-8111-508-0
EAN 9788081115080
144 str.
F 165×200