Sample Title
Sample Text
Sample Title
Sample Text
Sample Title
Sample Text
Sample Title
Sample Text
Sample Title
Sample Text
Sample Title
Sample Text
Kvások
Kvások zázrak z vody a múky
Už ste niekedy piekli z kvásku? Nie je to zložité a je to oveľa zdravšie. Aj chutnejšie!
Lenka Mančíková sa venuje kvásku už dlhé roky a dokonca organizuje kváskové kurzy. Pre viac informácii pozrite www.zdravepecenie.sk
Vo svojej knihe Kvások ponúka množstvo užitočných tipov, triky, postupy krok za krokom a samozrejme recepty.
33 slaných a sladkých receptov. Aj bezlepkových.
Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie, ktoré náš organizmus chránia pred tráviacimi ťažkosťami, oslabením imunity, či dokonca rôznymi alergiami.
Preto ak ste niekedy chceli piecť s kváskom alebo ste si to chceli aspoň raz vyskúšať, táto kniha sa stane vašim skvelým pomocníkom a sprievodcom. Nájdete tu dôležité informácie o tom ako kvások pracuje, ako sa s ním pečie a dodá vám dostatok podpory a tipov, ako zvládnuť prácu s kváskom. Nádherné fotky k jednotlivým receptom sú inšpiráciou a naštartujú chuťové poháriky.
INFORMÁCIE:
- EAN 9788081114670
- Formát: 165×200
- Väzba: paperback
- Počet strán: 160