Jednoduchý a pútavý úvod do problematiky raw jedla – trend surovej stravy je v tejto knihe vysvetlený na množstve receptov, ktoré sú nielen zdravé, ale predovšetkým chutné.
Raw strava je stará ako ľudstvo samotné. Táto kniha ukazuje, ako prepojiť kulinársku rozmanitosť a modernú tvorivosť s pozitívnym vplyvom na ľudský organizmus so zdravými surovými potravinami. V raw potravinách sú zachované vitamíny, minerály a enzýmy. Vláknina v nich napomáha črevám a znižuje hladinu cholesterolu. Okrem toho sú prirodzene nízkokalorické, takže sa ich pomocou môžete dopracovať k ideálnej hmotnosti.
Surovou stravou môžete docieliť:
– zmenu životného štýlu
– obnovu vitality a radosti zo života
– nadobudnutie vedomostí o živinách a vitálnych látkach
– detoxikáciu bez námahy
– hmotnosť, s ktorou sa bude cítiť v pohode
– udržanie acidobázickej rovnováhy
– posilnenie imunitného systému
– lákavé recepty od raňajok až po večeru
– inšpirácie z čerstvého ovocia
– stravovacie návyky v súlade so životným prostredím
Autorka predstavuje nový štýl vášho stravovania na základ raw stravy, ktorý môžete aplikovať každý deň. Vďaka receptom na sladké i slané jedlá si uvedomíte, aké využitie a najmä aké výhody raw strava má.
ISBN 978-80-8111-310-9
Rozmer: 165×200
Počet strán: 128